Mesterbérlet: a soha vissza nem térő alkalom

A zeneirodalom gyöngyszemei, „a világ legjobb zenekara”, és farsangi karnevál – ízelítő a Filharmónia Magyarország Mesterbérletének következő évadából.

hirdetés

A Budapesti Fesztiválzenekar, akit a világ 10 legjobb zenekaraként tartanak számon, és megkapta a klasszikus zene „Oscarját” – a Gramophone díjat –, itt lesz a bérletbe. Az „év legjobb magyar klasszikus lemeze„-díjas Nemzeti Filharmonikus Zenekar, kétszer ad koncertet. A Magyar Rádió Szimfonikus Zenekarát Pécsett ritkán hallhatjuk. Kesselyák Gergely, az Operaház vezető karmestere a közönség kedvence. Sokan rajongó szeretettel várják Vásáry Tamást, aki lebilincselő történeteivel is szórakoztatja közönségét. Kocsis Zoltán, Pécs város Kulturális nagydíjasa és Takács –Nagy Gábor már sokszor bizonyította muzikalitását, különleges képességeit. Várdai Istvánt utoljára az Orosz Nemzeti Zenekarral hallhatták a pécsiek. Hisako Kawamura idei fergeteges sikere után ezúttal Rachmanyinov 2. zongoraversenyének szólistája lesz.

Filharmonia_mesterb_2oldal

Akik május 31.-ig hosszabbítják meg vagy váltják meg új bérletüket: tavalyi áron tehetik meg, továbbá ajándékba adunk bérletenként 1 db belépőjegyet egy szabadon választott OrgonaPont hangversenyre. Valamint minden régi és új bérletesünk, aki a fenti időpontig megváltja bérletét, részt vesz egy sorsoláson, melyen egy felejthetetlen pécsi hétvégét nyerhet két fő részére a Zsolnay Fényfesztivál idejére (2016. július 1–3), továbbá két főre szóló Örökség jegyet, mellyel Pécs világörökségi helyszíneit és a Zsolnay Kulturális Negyed kiállításait tekinthetik meg. A sorsolás időpontja: 2016. június 1.

Megéri most bérletet váltani!

Közel hozzuk a zenét

www.filharmonia.hu