Munkatársakat keres a MÁV

A MÁV Zrt. szeptemberben és októberben közel 250 főt vesz fel a vasútüzemmel közvetlenül összefüggő munkakörökbe – közölte a vasúttársaság szerdán az MTI-vel.

hirdetés

A többnyire vasipari, villanyszerelői, műszerészi szakképesítést és érettségit igénylő munkakörök között szerepel a biztosítóberendezési műszerész, váltókezelő, felsővezeték szerelő, forgalmi szolgálattevő, pályamunkás, kocsirendező.

Az újonnan felvettek először a MÁV Zrt. által biztosított tanfolyamon vesznek részt, amelynek hossza a munkakörben elvárt szaktudástól függően 120 órától 610 óráig terjedhet. A munkavállalóknak az oktatások ideje alatt személyi alapbért, valamint az oktatás helyszínén szállást biztosítanak.

A közlemény szerint a jelentős számú felvételt egyrészt a végrehajtott és tervezett műszaki fejlesztések teszik lehetővé, másrészt a vállalat számára fontos a szakértelemmel rendelkező munkavállalók utánpótlásának biztosítása.

A vasúttársaság a tapasztalatot igénylő munkakörök mellett a jelenleg még tanulmányaikat folytató diákoknak szakmai gyakorlatot, a pályakezdőknek pedig komplex, teljes munkaidős programot biztosít.

A MÁV-csoport jelen van a szeptember 24-25-én zajló HVG Állásbörzén több mint 40 állásajánlattal, a pozíciókra a helyszínen és a MÁV honlapján, a www.mav.hu/karrier oldalon lehet jelentkezni.