Nem tudják azonosítani

A lakosság segítségét kéri a Mohácsi Rendőrkapitányság a múlt héten a Dunában talált ismeretlen férfi holttestének azonosításával kapcsolatban. 

hirdetés

A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. október 10-én 7 órakor a Mohács – Nagypartos Duna folyam 1441 folyamkilométerénél a jobb parton levő keresztkövezés öblében egy ismeretlen férfi holtestet találtak. A férfinél nem voltak a személyazonosságának megállapítására alkalmas iratok, így a hatóság az azonosítással kapcsolatban a lakosság segítségét kéri.

Az ismeretlen személy 45-60 év körüli, 174 centiméter magas, fehér bőrű, őszülő hullámos hajú. A száj és az állcsúcs között 2 centiméter széles, rövid kecskeszakállt viselt. Jobb alhasi részen körülbelül 10 centiméter hosszú műtéti heg látható.

Az elhunyt kék színű polár kabátot, indián mintás pulóvert, csíkos inget, szürke garbót, fehér pólóinget, fekete trikót, kék farmernadrágot, fekete színű Adidas márkájú, „gördeszkás” cipőt viselt.

A férfi fényképét IDE kattintva nézhetik meg. 

A rendőrség kéri, hogy aki a fénykép és a személyleírás alapján az elhunyt férfit felismeri, személyazonosságával kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, tegyen bejelentést a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.