Népszerű volt a pécsi kosárünnep

Idén szabadtérre költöztek a PVSK kosárlabda-szakosztályai, hogy egy igazi fesztivállal búcsúzzanak a 2014/15-ös szezontól. A rendezvényen a PVSK összes utánpótlás kosárlabdázója és edzője részt vett, és az idei bajnokságban kitűnően szerepelt felnőtt férfi kosárlabda csapat is képviseltette magát.

hirdetés

Több száz gyerek, hajdani és mostani kosárlabdázók, sok száz néző, köztük önfeledten szurkoló szülők, éppen arra járó kíváncsiskodók, kitűnő időjárás, szakszerű rendezés, ezek mind együtt kelletek ahhoz, hogy nagyszerűen szórakozzon mindenki, aki részt vett a PVSK Kossuth téri Kosárünnepén szombaton.

kosárünnep2

Párduc Panda Kupa utolsó fordulóját is itt rendezték, teszem hozzá, vérre menő, éles összecsapásokkal. A programot, a város képviselőiből, az edzőkből, játékvezetőkből, és a média képviselőiből álló csapatok egymás elleni meccsei is színesítették. Reggel 8:30-tól, kora délutánig több mint 400 kosaras palánta dobta, vezette vagy éppen simogatta a labdát. Az egymás közötti mérkőzések mellett kiegészítő programok tették még érdekesebbé a rendezvényt a gyerekek és érdeklődők számára. Volt dobóverseny, illetve tombola, B33 bemutató, és egy igazi sztárvendég, a Face Team akrobatikus kosárbemutatója.