Pál Ferenc atya előadássorozata Pécsett

Pál Ferenc atya március-április-májusban 5 előadásból álló sorozatot tart Pécsett. Az előadások ingyenesek, azonban a nagy érdeklődésre való tekintettel előzetes regisztrációhoz kötöttek és a POTE aulában lesznek.

hirdetés

Az előadások során azt vitatják majd meg a résztvevők, hogyan lehet eredményesen, gyümölcsözően élni, úgy, hogy a siker ne csak az egyén sikere legyen, hanem a másik ember javát is szolgálja, s az egyéni karrier pozitívan hasson a többi emberre is. Mindezek elérése után pedig az marad, hogy ne csak az eredményességnek és az együttműködésnek tudjunk örülni, hanem jól tudjuk kezelni az esetleges kudarcot is. Pál Ferenc atya előadásai tehát választ adnak a kérdésre: hogyan legyünk elégedettek?

Az előadások ingyenesek, azonban a nagy érdeklődésre való tekintettel előzetes regisztrációhoz kötöttek. Az előadásokra külön-külön kell jelentkezni, a regisztrációs űrlap kitöltésével. (Minden előadásra külön kell regisztrálni.) Kérjük, hogy a helyszínre időben érkezzenek meg a beléptetés megkönnyítése és a pontos kezdés érdekében.

Helyszín: POTE aula

(Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar – Pécs, Szigeti út 12.)
Időpontok: március 16., március 30., április 13., április 27., május 11. (kezdés: 18.30)