Püspököt köszönt az ÖPE

Az Összefogás Pécsért Egyesület papsága 40. és püspöki szolgálatának 20. évfordulója alkalmából köszönti Biró László Püspököt.

hirdetés

“Köszönjük, hogy több mint húsz éven át Pécs városában szolgáltál, ahogy meg van írva, mindenki szolgájaként. Kedves mosolyoddal, hátbalapogatós biztatással, mindig figyelemmel és megértő gyengédséggel felénk fordulva.

Köszönjük Neked, hogy közösséget formáltál belőlünk megannyi színben, s mindig velünk voltál, s vagy a mai napig, pedig már egy országnyi lassan a nyáj, a közösség, amiért felelősséget vállalsz.

Köszönjük a családjainkat, hisz talán nincs olyan család ahol ne kereszteltél volna, eskettél volna, s ne hordoznád máig velünk kudarcainkat, örömeinket. Ma két általános iskolányi és gimnáziumnyi már a gyermek, akinek szüleit te bíztattad, segítetted, akik mind továbbviszik, továbbadják az örömhírt.

S végül köszönjük a Jóistennek hogy még mindig Laci atya vagy, s ahogy tegnap az ünnepi szentmisén mondtad továbbadod nekünk Isten gyengédségét, szeretetét és erre biztatsz minket is.

A Jóisten éltessen sokáig!

Az Összefogás Pécsért Egyesület nevében:

Kővári János alelnök”