Kisboltot raboltak Pécsett (FRISSÍTVE!)

Fényes nappal, hétfőn délelőtt raboltak ki egy boltot Pécsett a Rákóczi úton. A feltételezett elkövetők, mert szemtanúk szerint négy fiatalról van szó, menekülési útvonalán a rendőrök jelenleg is faggatóznak. Pécsett nem először csaptak le erre a bolthálózatra. 

hirdetés

Helyszínen tartózkodó kollégánk jelentése szerint a Citrom utca déli oldalán és a Rákóczi úton vizsgálódnak a zsaruk. A Rákóczi úton félpályás útzár van, a Citrom utca déli oldalát elkerítették.

A boltban és környékén lábzsákban és kesztyűben nyomrögzítést végeznek a helyszínelők.

A rendőrség későbbre ígért tájékoztatást, így azt, hogy mit vittek magukkal, illetve, hogy történt-e személyi sérülés az este kapcsán, még nem tudni.

 

[frame] Nem ez volt az első rablás

A pécsi bolthálózatot már többször kirabolták. Legutóbb tavaly ősszel – egy ugyancsak forgalmas boltban – történt hasonló bűncselekmény. Akkor fegyverrel kényszerítették a boltost, hogy adja át a bevételt. [/frame]

 

Amint újabb részleteket tudunk meg, frissítjük cikkünket.

FRISSÍTVE (12.36)

Úgy tudjuk, hogy az élelmiszer üzletben egy nő eladó tartózkodott a rablás idején, akit jelenleg is az utcán faggatnak a rendőrök. Kérdéseinkre nem akart válaszolni.

A helyszínen tartózkodó kollégánknak azonban sikerült megszólítania a kirabolt bolt mellett lévő üzletben egy eladót, aki sikításra lett figyelmes, de nem látott semmit.

A rablás után még órákig helyszíneltek a rendőrök – jelentette kollégánk.

 

 

[frame] Pécsi Rendőrkapitányság közleménye

A Pécsi Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint az álarcot viselő ismeretlen elkövető 2012. november 26-án 11.00 óra körüli időben ment be Pécsett egy belvárosi élelmiszerüzletbe, ahol a nála lévő késsel hadonászva, az alkalmazottat megfenyegetve átnyúlt a pulton és a kasszából kivett kb. 50.000 forintot, majd a helyszínről elmenekült. A cselekmény során az eladónak sérülése nem keletkezett.

A rendőrség az elsődleges intézkedéseket megkezdte, az ismeretlen elkövető felkutatására tett intézkedések folyamatban vannak. [/frame]

 

 

Hirdetés

4 HOZZÁSZÓLÁS

  1. “zsolt”
    hogy pontosítsunk… nem cigány volt hanem egy 21éves suhanc … és nem akart bántani senkit ….. nem akart leszúrni se milyen idős nénit xĐ.. és a kasszát sem vitte csak pár ezret ….de ennyiért meg se érte..

  2. Hogy pontositsunk, mert ez nagyon elter a valos tenytol! Nem negy suhanc akart rabolni, hanem egy 30 ev koruli cigany szarmazasu ferfi! Es nem csak akart hanem vitte is a kasszat. Raadasul egybol leakarta szurni az eladot es az eppen vasarolo idos nenit.

Comments are closed.