Szatírt keres a rendőrség

A Pécsi Rendőrkapitányság személyi szabadság megsértése bűntettének megalapozott gyanúja miatt nyomozást folytat a fantomképen látható ismeretlen tettes ellen, aki még idén október 11-én 16.15 órakor Pécsett, a Jurisics Miklós utcai bölcsőde udvarán a falhoz szorította egy sértett hölgyet, elővette a nemi szervét, önkielégítést végzett, majd ezt követően a helyszínről elmenekült.

hirdetés


Az ismeretlen elkövető a pécsi Vásárcsarnoktól követte a sértettet buszon a helyszínig, ahol vele együtt leszállt, és utána ment.

A fantomképeken látható elkövetőről az alábbi személyleírás áll rendelkezésünkre : 20-25 év közötti kreol bőrű, 175-180 cm magas, normál testalkatú, rövid sötét hajú, kerek arcú, enyhén borostás férfi.

Ruházata: Fekete színű Adidas melegítő együttest viselt, és fekete sportcipőt. A melegítőn arany színű volt az Adidas jelzés, a csíkok, és a felirat. A hátán is volt egy nagy méretű Adidas jel, ami alatt a felirat is olvasható volt. A felsőt nyakig becipzározva viselte.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható személyt felismeri, vagy a bűncselekmény elkövetőjével kapcsolatosan információval rendelkezik, jelentkezzen a Pécsi Rendőrkapitányság Nyomozó Alosztályán a Pécs, Vargha D. u. 3. szám II. em. 202-es irodában, vagy az (72)504-400/13-02-es illetve 12-64-es telefonszámon, vagy a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság 06-80/200-719-es „zöldszámán”, vagy a 107-es telefonszámon.