Szavazzanak önök is a legjobbakra!

A Sportcsillagok Gálaestjén az sportújságírók szavazatai alapján az év legjobb sportolóit díjazzák. Az ötvenötödik jutalmazás december 20-án lesz. A szurkolók idén is szerepet kapnak: szavazatukkal segíthetik kedvencüket a legnépszerűbb sportoló cím elérésében.

hirdetés

A szurkolók tavaly választhatták meg első ízben Magyarország legnépszerűbb sportolóját. Az idei voksolás már elkezdődött, a december 1. és 10. között zajló második fordulóban a több mint 9000 szavazat összegzése alapján továbbjutott húsz sportoló közül kerül ki a győztes.

Aki szavazna, annak nem kell mást tennie, mint ellátogatni a http://sportcsillagok.hu/hu/szavazas oldalra, és követni az utasításokat. Tudni kell, hogy egy e-mail címről csak egy szavazatot fogad el a számítógép.

A közönségszavazásban résztvevő három szerencsés szurkoló értékes nyereménnyel gazdagodik: a Sportcsillagok Gálaestjére szóló két VIP-belépőt (120 ezer forint értékben), egy 50 ezer forint értékű wellness-ajándékutalványt és egy, valamennyi londoni érmes által aláírt pólót sorsolnak ki a szervezők. A Sportcsillagok Gálaestjét a Duna Televízió élőben közvetíti.

A sportújságírók a hagyományoknak megfelelően öt kategóriában (férfi, nő, csapat, edző, szövetségi kapitány) választják meg az esztendő legjobbjait. Idén sem lesz könnyű dolguk, hiszen például a férfiaknál négy olimpiai bajnok közül csak három kerülhet a képzeletbeli dobogóra.

Az eredményhirdetésre december 20-án, a Sportcsillagok Gálaestjén kerül sor, melyet a Duna Televízió élőben közvetít.