Szexet imitáltak egy idős beteg mellett egy pécsi szeretetotthon ápolói

Elképesztő képek láttak napvilágot szombaton: pillanatok alatt elterjedtek azok a fotók, melyen két ápoló szexet imitál, miközben mellettük egy idős beteg fekszik a Malomvölgyi Szeretetotthonban. Rövidesen az otthon honlapján közölte: azonnali hatállyal felmondanak a két alkalmazottnak és vizsgálatot indítanak az ügyben.

hirdetés

Hihetetlen gyorsasággal járták be a közösségi oldalakat azok a képek, amelyeken két ápoló jókedvűen szexet imitál egy idős beteg asszony ágya felett.

Szerkesztőségünkbe is többen beküldték a képeket, a felvételeket azonban a személyiségi jogok miatt nem közöljük.

A Malomvölgyi Szeretotthon honlapján egy gyors közleményben az alábbiakat írta:

A Malomvölgyi Szeretetotthon vezetősége megdöbbenéssel értesült arról, hogy az intézményben három munkavállaló az otthon szellemiségével, valamint az általunk képviselt keresztény erkölcsi normákkal összeegyeztethetetlen módon viselkedett, s ez a közösségi médiában méltán váltotta ki a jó érzésű emberek felháborodását. Az intézmény vezetősége az érintett munkatársak munkaviszonyát azonnali hatállyal megszünteti, a történtekkel kapcsolatban pedig vizsgálatot indít, és sajnálatát fejezi ki. Mindent megteszünk azért, hogy a jövőben hasonló esetek ne történhessenek meg.

Kiemelt képünk illusztráció!

 

 • Bigyo észak

  Ajj..Szegény nénike 🙁

 • Bigyo észak

  Remélem többet ilyen helyen soha nem találnak munkát 🙁

 • Bigyo észak

  Ez durva.Én is simán kirúgtam volna őket 🙁 És , ha a mi hozzátartozónk lett volna az ágyban?? 🙁

 • kompetens majom

  migránsok voltak?

 • Aki ilyet csinál, annak súlyos mentális problémái vannak. Ilyesmit nem lehet viccből csinálni. Értem?!

 • Bergovecz Győző (Bergo)

  Láttam a képeket és felháborító amit egyes férgek megengednek maguknak! Az emberiség szégyenei az ilyenek. Remélem olyan leckét kapnak amit egy életre megtanulnak és nem jut többet ilyen az eszükbe.