Szexet imitáltak egy idős beteg mellett egy pécsi szeretetotthon ápolói

Elképesztő képek láttak napvilágot szombaton: pillanatok alatt elterjedtek azok a fotók, melyen két ápoló szexet imitál, miközben mellettük egy idős beteg fekszik a Malomvölgyi Szeretetotthonban. Rövidesen az otthon honlapján közölte: azonnali hatállyal felmondanak a két alkalmazottnak és vizsgálatot indítanak az ügyben.

hirdetés

Hihetetlen gyorsasággal járták be a közösségi oldalakat azok a képek, amelyeken két ápoló jókedvűen szexet imitál egy idős beteg asszony ágya felett.

Szerkesztőségünkbe is többen beküldték a képeket, a felvételeket azonban a személyiségi jogok miatt nem közöljük.

A Malomvölgyi Szeretotthon honlapján egy gyors közleményben az alábbiakat írta:

A Malomvölgyi Szeretetotthon vezetősége megdöbbenéssel értesült arról, hogy az intézményben három munkavállaló az otthon szellemiségével, valamint az általunk képviselt keresztény erkölcsi normákkal összeegyeztethetetlen módon viselkedett, s ez a közösségi médiában méltán váltotta ki a jó érzésű emberek felháborodását. Az intézmény vezetősége az érintett munkatársak munkaviszonyát azonnali hatállyal megszünteti, a történtekkel kapcsolatban pedig vizsgálatot indít, és sajnálatát fejezi ki. Mindent megteszünk azért, hogy a jövőben hasonló esetek ne történhessenek meg.

Kiemelt képünk illusztráció!