Sziget: fél áron vehetik meg a hetijegyet a visszajárók

Az idei jubileumi Sziget fesztiválon 50 százalékos kedvezménnyel veheti meg hetijegyét, aki valamilyen módon igazolja, hogy már legalább három korábbi Szigeten részt vett; a jogosultak ehhez egy saját névre szóló érintésmentes (PayPass) OTP Maestro Fesztiválkártyát kapnak.

hirdetés

“Az eddigi 19 Szigetnek mintegy ötmillió látogatója volt; a 20. rendezvény egyik fő célja a törzsszigetesek megszólítása. Azok igényelhetik május 2. és július 15. között ezt a Fesztiválkártyát, akik a www.mienkasziget.hu blogoldalra feltöltik korábbi karszalagjaik fotóit vagy más módon, például videókkal, sztorikkal kétség kívül igazolják, hogy már legalább három évben kint jártak a Szigeten” – jelentette be Gerendai Károly, a Sziget Szervezőiroda ügyvezetője a keddi budapesti sajtótájékoztatón.

A Szigeten valamennyi MasterCard vagy Maestro PayPass bankkártyával lehet fizetni. Marad a tavaly már alkalmazott Metapay fesztiválkártya, az akár szintén 50 százalékos csoportos diákkedvezmény, a percalapú mobiltelefonos belépő és a félárú jegy 23 óta utáni belépés esetén.