Szocdemek: Juhász a megyei elnök

Szombaton tartotta tisztújító taggyűlését a SZOCDEMEK – Magyar Szociáldemokraták Pártjának Baranya Megyei szervezete Pécsett, a Plaza különtermében.

hirdetés

A taggyűlésen a baranyai küldöttek mellett megjelent az országos vezetés részéről Koszta Károly pártigazgató. A taggyűlés a pártigazgató politikai helyzetértékelésével kezdődött.

Koszta beszélt a párt országos erősödéséről, az aláírásgyűjtésről, s arról, hogy már mostanára csaknem valamennyi országgyűlési körzetben megtörténtek a jelöltállítások. Kiemelte a baranyai szervezet fontosságát és szerepét, köszönve, hogy az ütemezett szervezeti feladatok határidős teljesítése segíti, gyorsítja a hatékony kampányfelkészülést a 2014-es választásokra.

A tisztújító taggyűlés titkos szavazással erősítette meg Juhász Istvánt a megyei szervezet elnöki pozíciójában, aki az országos választmány alelnöke is egyben, valamint megyei alelnököknek választotta Gavri Editet és Kun Csabát.

A megyei taggyűlés megerősítette a négy baranyai körzetben induló képviselőjelölt jelölteket is, de a szervezet úgy döntött, hogy a munka, s a teljesítmények tükrében a megerősítés lehetőségével ismét élni kíván a kongresszus előtt.

Döntés született arról, hogy a megyei szervezet elfogadja s támogatja az országos elnökség azon javaslatát, hogy a Szocdemek – Magyar Szociáldemokraták Pártja állítson önálló miniszterelnök jelöltet a választásokon.

Juhász István vázolta a jelenlévőknek az előttük álló feladatokat, s elmondta, hogy decemberben több karitatív rendezvényt is szerveznek a megye területén.

 • Valaki

  Eddig hol volt az új jelölt??? Évek óta nem hallottam róla. Én részemről Gyimesi Gábort ültetném a polgármesteri székbe. Ő legalább értelmes tanár ember!

 • hiteles

  személyiség,válasszátok meg nyugodtan, mindent el fog érni saját magának

 • nem

  végzett még érdemi munkát a drága, ezért akar politizálni, hiszen ma MO-gon az a legjövedelmezőbb. De Ő legalább hatekony volt a multban is…

 • tüketlen

  “soha többet politika ” -ezt meg az ISTVÁN mondta /bama.hu / ,bár INFOM szerint pályázik a POLGÁRMESTERI SZÉKRE IS . CSUPA -CSUPA HITELES “EMBER”