Szünidei kínálat gyerekeknek

A gyerekek imádni fogják a hétvégét

A Pécsi Kulturális Központ 2013-ban is gondoskodik arról, hogy a pécsi és a Pécs környéki gyerekek ne maradjanak programok nélkül nyáron sem. Az iskolai szünidő első napjától hat héten át biztosítják a kicsik biztonságos elhelyezését a nyári  időszakban.

hirdetés

Emellett gazdag napközis kínálatot nyújtanak a speciálisabb érdeklődési körrel rendelkező diákoknak, sőt ovisoknak is: utóbbira példa Tamás Éva Játéktárával közös Minden, ami játéktár című “közönségtalálkozós” napközik, ahol nagycsoportos ovisok akár kisiskolás testvérükkel zenélhetnek, tölthetik együtt az időt a színész énekessel és zenésztársaival.

A Túrázók hetén megtúráztatják a gyerekeket, de újgenerációs játékokat is kipróbálhatnak  a Bendegúz Gyermekzuggal közösen megvalósuló JátsszMa! társasjátékos napköziben.

Várják a lelkes jelentkezőket is, akik Rumini kalandjait élhetik át és dolgozhatjá fel drámatanárok vezetésével és persze kézműveskedéssel is a Minden, ami Rumini című napközinkben.

Idén is várja hallgatói a a Szivárvány Kölyökakadémia, valamint a tavaly is nagy sikert megélt Minden, ami gép! és a már haladóknak szóló A gépek bűvöletében című technikai vándorlós napközibe nemcsak fiúk, de lányok is jöhetnek.

Az NKA támogatásával két tábort is szerveznek: egy Őrségi honismereti- és életmód tábort és egy balatoni drámatábort, a Weöres-centenárium jegyében.

További részletek:  www.pecsikult.hu/2013nyar