Szupernagyi – gázpisztollyal lövöldözött + Videó

Szupernagyi akcióban! – Gázpisztollyal és fokossal védekezett egy 70 éves néni Pécsett. A nagymamát pár napja akarták kirabolni a házában, de végül az asszony szembeszegült a betörőkkel és elkergette őket.

hirdetés

Nyáron egyébként a lakók szerint megnő a betöréses lopások száma a Mecsek oldalban, ezért ezeket a házakat a tulajdonosok közösen is őrzik. Hiába a többzáras ajtó a kis ház oldalán, Benedek Vilmosné Ibolyának külön technikát kellett kifejlesztenie az önvédelemre.

“Ha a lakásba valaki önkényesen belép, vagy kést rántok, vagy a fokost, de itt meg a sósavam van” – mondja Ibolya néni.

A hét elején azonban a riasztó pisztolyát kellett használni. Egy három fős banda akart hozzá betörni az éjszaka folyamán, mire Ibolya néni szembeszegült velük és üldözőbe vette őket. A csuklyás betörők a kerítésen átugorva menekültek el a területről.

A rendőrség nem erősítette meg, hogyan történt ez az eset, annyit azonban elmondtak, hogy történt betörési kísérlet a Gyükésben.

  • Ferenc Kisgyörgy

    Megintcsak magánvélemény ! : (Viszont a megkérdezettek 67 százaléka támogatja a halálbüntetés visszaállítását. ) – Az hogy az unio azt a tézist erőlteti hogy emberéletet elvenni nem humán – hihetetlen hogy mekkora demagóg állítás !!! KÉRDEZZÜK CSAK MEG AZ ÁRTATLAN ÁLDOZATOKAT ! (Ja hogy az már lehetetlen / a bárányok hallgatnak fent a menyországban ?! Akkor a kínzó lelkifájdalommal élő hozzátartozók véleménye már úgy sem számít ?! Amikor 2000 százalékos a gyilkos kiléte, pl:. a 16 éves hallás sérült lányt téglával verte szét a 31 éves gyilkos ???????????……….

  • Ferenc Kisgyörgy

    Az meg van hogy mindenáron SZOLGÁLUNK ÉS VÉDÜNK ? Eltörték az állatait ” családtagként értékelő és féltő, megbecsülő 40 éves férfi karját a REND ŐREI. A majd méteres árvízben is az életét veszélyeztetve védte a gondozott jószágait, ellenszegülve a serifeknek cserébe leba..ták egy hajléktalan szálló elé és ott hagyták mint St. Paul az oláokat. Csakhogy szerencsétlen emberkénk bal keze és karja több helyen olyan sérülést szenvedett hogy több műtéten kell átesnie. De garancia ezután is csak arra van hogy testének ezen részét funkcionálisan soha nem fogja tudni használni. GRATULA !!! Mármint a rend őreinek !

  • Ferenc Kisgyörgy

    Milyen bátrak ezek a mai aranyifjak a sok energy drinktől, s milyen erősek (nem csak a szaguk az !!!) Nem munkát keresnek csoportosan hanem öregasszonyokat ! Még szerencse hogy nem élvezeti célból támadtak rá az ösztönlények. LÁTJÁTOK TI EGYMÁST KÖVETŐ KORMÁNYAINK A RÓZSADOMBI ÉS EGYÉB FÖLDRAJZI ELŐNYÖS KÖRNYEZETBEN (felisút-leisút) FEKVŐ VILLÁITOK ABLAKÁBÓL HOGY MI A …V A L Ó V I L Á G !!! tudhatjátok láthatjátok lezs@.játok ???!!! Ezúton is KÉZCSÓKOM a DRÁGA Idős NÉNINEK (ismeretlenül is)