Tiffán: a szocik jelöltje bohóckodik

“Magyarország kormánya a 1242/2012. (VII. 17.) számú Kormányhatározatában felhívta a vidékfejlesztési minisztert, hogy az Ős-Dráva Program keretei között a sellyei VM Dunántúli Agrár-szakképző Központ, Csapó Dániel Középiskola, Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Kollégium 7960 Sellye, Köztársaság tér 7. szám alatt található volt Draskovich-kastélyban elhelyezett kollégiumának más ingatlanban történő elhelyezését saját forrásból biztosítsa.

Ennek érdekében a szükséges egyeztetéseket valamint a megvalósuláshoz szükséges folyamatokat elindítottuk, így a Sellye Felső Major u. 1-2 szám és a 978 hrsz. ingatlanra vonatkozóan építési engedélyt kaptunk. Az eljárás során egy, azaz egyetlen egy fellebbezés történt az építési engedély kiadása ellen: Sellye város polgármestere, az éppen most „Kormányváltásnak” hívott ellenzéki csoport szocialista képviselő-jelöltje Nagy Attila támadta meg az építési engedélyt 2014. február 24-én.

A térség országgyűlési képviselőjeként, az Ős-Dráva Program Összehangolásáért Felelős Kormánybiztosként megdöbbentőnek tartom a szocialista politikus magatartását, hiszen ezzel a cselekményével nem velem, a politikai ellenfelével bohóckodik, hanem azokkal a tisztességes pedagógusokkal és gyermekekkel, akik számára épül a kollégium.

Felháborítónak tartom, hogy városvezetőként, polgármesterként ilyen lépésre szánta el magát Nagy Attila. Viszont nem lepődök meg rajta, hiszen az újra összeállt Gyurcsány-koalíció tagjától, az éhségmenetelő MSZP elnökhelyettes Simon Gábor jóbarátjától nem vártunk túl sok jót, hiszen a haverjai egyszer már tönkre tették az országot, és az emberek érdekeivel szemben kormányoztak.

Ezzel a lépéssel Nagy Attila végérvényesen bebizonyította, hogy nem képes arra, hogy a baranyai emberek érdekeit képviselje, pontosan a régi szocialista trükköt alkalmazta: fű alatt, alattomosan fordult a hatóságokhoz.

Nagy Attila a polgármesterként benyújtott fellebbezésével az emberek érdekeivel szemben cselekedett.

Meg szeretnék nyugtatni mindenkit, a kollégium fel fog épülni, hiszen a hatóság a szocialista polgármester fellebbezését a 2014.március 24-én kelt határozatában elutasította.”

2014. március 28.
Tiffán Zsolt
Sellye országgyűlési képviselője

Hirdetés