Tíz napra lezárják a Klimó-körforgalmat

Tájékoztatjuk a Tisztelt Közlekedőket, hogy Pécsett a Klímó György utca Aradi vértanuk útja -Kodály Zoltán utca – Bartók Béla utca találkozásánál levő körforgalom forgalmi rendje 2011 szeptember 5-én reggel 4.00 órától várhatóan 2011. szeptember 15-ig vízvezeték hibaelhárítás miatt megváltozik.

hirdetés

A Bartók Béla utcai ág a Damjanich utcától a körforgalom irányába egyirányú lesz, így észak felé az MTA székház irányába nem lesz lehetőség a körforgalom elhagyására. A lezárás miatt a Pécsi Közlekedési Zrt. 32-es és 36-os járatai terelőúton fognak közlekedni.

A javítási munkák ideje alatt a 36-os járat Bálicstető irányába nem érinti a Szőlőskert, Jurisics Miklós út, MTA- székház megállókat, Főpályaudvar irányába az MTA-székház, Jurisics Miklós utca, Szőlőskert, Damjanich utca megállókat. A 32-es járat nem érinti a Damjanich utcában levő megállót. Mindkét járat terelőútvonala a Kodály Zoltán utca – Alkotmány utca – Édesanyák útja – Bálicsi út lesz. A lezárás a nevezett vonalak további szakaszait, illetve megállóit nem érinti.