Todd Hendley megérkezett, de ma még nem játszik

Megérkezett Todd Hendley, a PVSK-PANNONPOWER férfi kosárlabdacsapatának új tagja. Az amerikai center azonban a ma esti, Debrecen elleni mérkőzésen még nem lép pályára.

hirdetés

Hendley kedden kora este érkezett Pécsre. A 28 éves, 206 centi magas amerikai center-bedobó számára nem ismeretlen az európai kosárlabda: a tavalyi évadban Finnországban a Karhu Kauhajoki csapatában játszott, de korábban már megfordult Hollandiában és Németországban is.

Todd Hendleyre elsősorban atletikus képességei miatt esett rá a pécsi szakvezetés választása. A videói alapján igazi csapatembernek tűnik – mondta Csirke Ferenc (képünkön) vezetőedző.

A kapott anyagok alapján a palánk alatt is jól mozog, és távolabbról is eredményes játékra képes. A stílusa a jelek szerint jól illeszkedik ahhoz, amit Pécsett szeretnének megvalósítani.

A PVSK-PANNONPOWER férfi kosárlabda csapata 2003-as feljutása óta a 300. bajnoki mérkőzését játssza ma este. Az ellenfél ezúttal a Debrecen lesz. A pécsiek győzelemmel szeretnék megünnepelni ezt a kerek számot – jelentette ki Csirke Ferenc.