Tojásírás és kézműves műhely a Zsolnayban

A negyed is kínál programokat 21-én éjjel

Íme a kiemelt heti programajánlónk a Zsolnay Kulturális Negyedbe április 14-től április 21-ig, különös tekintettel és részletességgel a húsvéti programokra

hirdetés

2014. április 14. 18.00
Zsolnay Negyed – E78 Panoráma terem
Pécs/2013 – könyvbemutató

Pécs/2013 címmel jelentetett meg reprezentatív könyvet a pécsi Focus csoport (Borbély Tamás, Cseri László, Harnóczy Örs, Kálmándy Pap Ferenc, dr. Lajos László és Marsalkó Péter) és Méhes Károly író. A könyvbemutatón Ágoston Zoltán, a Jelenkor folyóirat főszerkesztője beszélget a szerzőkkel és Sándor Zsolttal, a kötet grafikai tervezőjével.
Jegyárak: A részvétel ingyenes!

 

2014. április 16. 18.00
Művészetek és Irodalom Háza
Szakrális helyek üzenete

Tám László audiovizuális programja
A keresztények legnagyobb ünnepén, húsvétkor Jézus szenvedésére, halálára és feltámadására emlékezünk. Az este programjában megismerkedhetünk az események eredeti helyszíneivel, a jeruzsálemi Via Dolorosa 14 stációjával, Pilátus házától a Golgotáig.
Jegyárak: Egységesen: 500 Ft

 

2014. április 20-21.
Zsolnay Negyed, Ginkgo tér
Húsvéti programok a Zsolnay Kulturális Negyedben

Húsvétkor is várja látogatóit a Zsolnay Kulturális Negyed!
Elsősorban a gyermekes családok tölthetik tevékenyen húsvéti szabadidejüket az ünnepkör köré szervezett tematikus programokkal. A programokon a részvétel ingyenes!

A húsvéti programok keretein belül lesz Tojásíró műhely, Kézműves műhely, és a Kenderzsup Hagyományőrző Egyesület foglalkozásai, A Galóca Bábtársulás Prücsök című előadása, Kurucz Ildikóval és zenész barátaival ének és tánc gyerekjátékok, valamint A Józsa Gergely Néptánc Egyesület fellépése

Jegyárak: A részvétel ingyenes!