Tudja biztonságban a pénzét!

Az MNB felügyeleti biztosokat rendelt ki a DRB bankcsoport tagjaihoz és korlátozásokat léptetett életbe. Az ügy kapcsán Fábián Balázst, az OTP Bank ügyvezető igazgatóját kérdeztük.

hirdetés

Fábián Balázs OTP

Mik a tapasztalataik, többen keresik föl most az OTP Bank fiókjait?

Az elmúlt napokban jelentősen megnőtt azok száma, akik az OTP Banknál szeretnének számlát nyitni, ezért előfordulhat, hogy a megszokottnál hosszabb várakozási idővel kell számolniuk a hozzánk betérőknek.

Mi az oka annak, hogy ennyien fordulnak az OTP Bankhoz?

Elsősorban a megbízhatóságunk, az elkötelezettségünk és az a szakmai színvonal, amit képviselünk. Az OTP Bank Európa egyik legstabilabb bankja, amely több mint 65 éves múlttal rendelkezik Magyarországon. Stabilitást és megbízhatóságot, magas színvonalú szolgáltatásokat és banki termékeket biztosítunk lakossági és vállalati, a társasházi és önkormányzati ügyfeleink számára egyaránt.

Mit kínálnak ügyfeleiknek?

Lakossági számlaajánlataink lefedik az ügyféligények teljes spektrumát – legyen szó pályakezdő (Jump számlacsomag), mindennapi bankolási szokásokkal rendelkező (Tempo, illetve Net számlacsomagok), az innovatív online megoldásokat előnybe részesítő (OTP Simple) vagy prémium ügyfelekről (Prémium Plusz számlacsomag). A felsoroltakon kívül személyre szabott megtakarítási tanácsadással, akciós lekötött betétekkel, az értékpapírok széles skálájával és adókímélő megtakarítások különböző formáival várjuk ügyfeleinket.

(x)