Turizmus díjat nyert az Irány Pécs!

A turisztikai szakemberek és szervezetek február 1-jén, a hagyományos turisztikai díjátadó gálán és évadnyitó fogadáson vehették át elismeréseiket a szakmai szervezetektől.

hirdetés

A Magyar Turizmus Zrt díját az Irány Pécs Turisztikai Információs és Szolgáltató Nonprofit Közhasznú Kft., mint a 20 éve alakult Tourinform iroda fenntartója kapta, ahol évente 28 ezer látogatót szolgálnak ki. Marketingtevékenységük szakmaisága példaértékű. Kiemelkedő projektjük a városi turisztikai kártya bevezetése. A díjat Pécs város képviseletében Nagy Csaba alpolgármester vette át a XXII. Turisztikai díjátadó gálán.

– Városunk méltán büszke az elnyert díjra és arra törekszünk, hogy térségünk turisztikai vonzerejét tovább növeljük – mondta az alpolgármester. – Ehhez nyújt segítséget az Értékes Pécs pályázat is, mely lehetőséget teremt a szükséges turisztikai fejlesztések megvalósítására. További okot adhat a bizakodásra, hogy míg 2012-ben 395 ezer fő, 2013-ban több, mint 420 ezer fő látogatott el a Zsolnay Kulturális Negyedbe, köztük számos külföldi vendég.