Új népi sport született Pécsen: a tükörrugdosás

Néhány napja közöltük azt a videót, amin az látszik, ahogy egy férfi lerúgja egy hölgy sofőr kocsijáról a tükröt, majd nem sokkal később egy újabb esetről adott hírt az ügyészség, most pedig egy újabb balhéról számoltak be.

hirdetés

A tükörtörés Pécsett úgy tűnik újabb és újabb híveket hódít meg, hiszen nem kell sok hozzá: egy kis agresszió, nulla önkontroll és egy vitás helyzet. A hatósági beszámolók alapján úgy látszik, hogy a tükörlerugdosó sport akkor a lehető legeredményesebb, ha nő ellen követik el, és pluszban még le is ordítják a sofőrhölgyet is.

Alig egy hete egy igen remek sportteljesítményről számoltunk be, amiről még videó is készült:

Aztán a minap pedig arról, hogy vádat emeltek a férfi ellen, aki nemes egyszerűséggel lerúgta egy másik autós visszapillantó tükrét, mert felbosszantotta magát.

A Pécsi Járási és Nyomozó Ügyészség most egy újabb esetet közölt: egy férfi ugyanis részegen törte le egy autónak a tükrét, ezért emeltek ellene vádat.

Az illető idén februárban egy családi rendezvényről tartott hazafelé ittasan, útközben az egyik családi ház udvarába bemászott, majd onnan egy sportcipőt lopott el, amit fel is húzott.

Az ügyészség szerint a férfi az út közepén gyalogolt, mikor egy arra haladó gépkocsi megpróbálta kikerülni, a férfi azonban a nála lévő súlyos táskával leverte annak tükrét.

A gyanúsított ellen a közlekedés biztonsága elleni bűntett, valamint lopás, rongálás miatt emeltek vádat.
Minden sportolónak küldjük ezt a számot, kellemes időtöltést kívánva a bíróságon.