Újra elindult Páva Zsolt Facebook oldala

Polgármesteri sajtóközlemény:
“Mától újra elindult személyes Facebook oldalam a www.facebook.com/pavazsolt , amely nem régen technikai okok miatt átmenetileg nem volt elérhető.

hirdetés

Remélem, sokan gyűlünk majd össze ebben a cybertérben is, mert fontos az, hogy itt is egy közösséget alkossunk. Itt is beszélgessünk egymással. Kötetlenül, sallangoktól mentesen. Őszintén.

Hiszek abban, hogy egy polgármester csak akkor lehet sikeres, ha a pécsiek is azok, ha a pécsiek nyernek. Nekem ez a célom, ezt követem, eszerint végzem a napi munkámat. Ez azonban nem megy anélkül, hogy ne lennénk kapcsolatban egymással.

Ahogy korábban, úgy most is fontos, sőt az egyik legfontosabb, hogy ismerjem, mit gondolnak a pécsiek erről a városról. Kollégáimmal együtt egy olyan várost építünk ugyanis, amelyben a pécsiek a legfontosabbak, minden más csak ezután következik.

Nem ígérem, hogy naponta több órát lesz időm facebookozni, de maradjunk kapcsolatban egymással, látogassuk egymás oldalát, olvassuk egymás híreit.

Igyekszem majd naprakész információkat megosztani ezen a közösségi portálon is, és megpróbálok majd válaszolni minden személyes megkeresésre is.

Ahogy korábban, úgy most is fontosnak tartom elmondani, hogy nincs és nem is lesz semmiféle moderálás az üzenőfalon. Tiszteletben tartom a legkülönfélébb véleményeket, de erre kérek mindenki mást is. Ezért trágárságot, agresszivitást, bármilyen kirekesztő szöveget azonnal törölni fogok, bár remélem, erre nem kerül sor.

Remélem, mielőbb lesz alkalmam sok pécsivel kapcsolatba kerülni ebben a virtuális világban is.”

Páva Zsolt
Pécs polgármestere

Pécs, 2011-10-10