Ünnepi információk a hosszú hétvégére

A BIOKOM Nonprofit Kft. ezúton tájékoztatja a pécsi lakosságot, hogy az ünnepre való tekintettel cégünk közszolgáltatási rendje a következőképpen alakul:

hirdetés

Éjszakai közlekedés a Pécsi Egyetemi Napok idején

2017.  április  28-29-30-án éjszaka  a rendezvények miatt várhatóan megnövekedő utazási igények miatt az alábbi módosítások lépnek életbe:

  • Kizárólag a rendezvény ideje alatt (2017. április 28-29-30-áról másnapra virradó éjjel) az elővételben váltott menetjegyeket és gyűjtőjegyeket is elfogadjuk az éjszakai járatokon.
  • A 2-2A és a hozzájuk csatlakozó 973-as autó- buszok éjjel egyenletesen, 30 percenként közlekednek. A rendezvény ideje alatt az éjszakai járatok között átszálláskor nem kell új jegyet érvényesíteni, hanem az első járaton érvényesített jegy másik végét kezelve folytatható az utazás!
  • A 940-es igényvezérelt járatai Búza tér helyett Bóbita Bábszínházig közlekednek, ahonnan utazási igény esetén érintik Gesztenyést.
  • A PEN helyszínén, a Zsolnay Negyedben késő estig biztosítunk jegyvásárlási lehetőséget: elérhetők lesznek a menetjegyek, gyűjtőjegyek, 24- 72 órás és a 7 napos Fizetés kizárólag bankkártyával!
Környezet- és hulladékgazdálkodás

2017. május 1-jén (hétfőn) lesz hulladékszállítás Pécsett azokon a területeken, ahol ezekre a napok-ra esik a megszokott szállítási nap. Kérjük a Lakosságot, hogy az edényeket aznap reggel 6 óráig helyezze ki az utcákra, mert szállítási üzemünk teljes kapacitással dolgozik, és járataink egyes körzetekbe a megszokottnál hamarabb érkezhetnek. Ezeken a napokon a szelektív, illetve zöldjáratunk is szünet nélkül közlekedik a megszokott módon.

Pécsi lakossági hulladékudvarok ünnepi nyitva tartása

Az Eperfás út 3. szám alatti, a Szigeti tanyán lévő lakossági hulladékudvar, valamint a Postavölgyi Zöld Pont gyűjtőpont: május 1-jén (hétfőn) zárva tartanak.

Pécsi parkolás

2017. május 1. ünnepnap: Pécsett minden parkolási díjzónában díjmentes a parkolás. A város védett, forgalomcsillapított övezeteiben a behajtás minden esetben engedélyhez kötött!

Ügyfélszolgálati irodák nyitva tartása

A Pécs, Siklósi út 52. szám alatti központi, a Búza téri, valamint a Millennium Üzletházban lévő ügyfélszolgálati irodák május 1-jén (hétfőn) zárva tartanak.

Pécs helyi autóbusz-közlekedés

2017. április 29. szombat: az autóbuszjáratok a szabadnapra meghirdetett menetrend szerint közlekednek.

2017. április 30. és május 1. vasárnap és hétfő: az autóbuszjáratok a munkaszüneti napra meghirdetett menetrend szerint közlekednek.

Bérletpénztárak nyitva tartása

2017. április 29. szombat: a bérletezési időszaknak megfelelő szabadnapi nyitva tartás szerint várják az utasokat.

2017. április 30. és május 1. vasárnap és hétfő: a vasútállomás pénztárcsarnokában üzemelő iroda tart nyitva 8:00 és 17:45 között.

A pécsi köztemető nyitva tartása

A temető nyári nyitva tartás szerint 6.00 és 20.00 között látogatható május 1-jén is.

Az ügyfélszolgálat:

2017. április 28. péntek: 8.00–14.30 között tart nyitva.

2017. április 29., 30. és május 1. hétfő: zárva tart.

  1. május 2. kedd: 8.00–15.30 között tart nyitva. 
További információk ITT

 

partnerek(x)

Hirdetés