Vetélkedni hívjuk a pécsi középiskolásokat!

Itt készül a reklámok háttere
PÉTÁV 50
TÁVHŐ: biztonság, kényelem, tiszta levegő

petav50

hirdetés

 

Fél évszázados születésnapját ünnepli idén a PÉTÁV Kft. A különleges évfordulót különleges módon ünnepeljük. Vetélkedni hívjuk a pécsi középiskolásokat, hogy felfedezzék és megismerjék a távhőszolgáltatást.

Két feladat vár a jelentkezőkre:

1. FELADAT
Tervezzetek egy óriásplakátot, amelyen a távfűtés előnyeit mutatjátok be a nagyközönségnek. A mérete 50,4×28,3 cm, az elkészítéséhez bármilyen digitális képszerkesztő programot használhattok. A tartalom, a színvilág és a felhasznált képek és rajzok kiválasztása rajtatok múlik. A lényeg, hogy egy szép és emellett közérthető plakát készüljön, amely akár a pécsi utcákra is kikerülhet!

2. FELADAT
Készítsetek egy prezentációt, amelyben PowerPoint vagy prezi.com segítségével mutatjátok be a távhőszolgáltatást a saját korosztályotoknak. Fontos, hogy ehhez saját magatok által készített fotót és videót is használnotok kell, legalább egyet-egyet! A legjobb csapatok az április 12-i fináléban be is mutatják saját prezentációjukat egy szakmai zsűri előtt.
A feladatokat egy hónap alatt kell elkészíteni, a munkához folyamatosan segítséget nyújtunk.

 

Hogyan lehet jelentkezni?

Bármely pécsi középiskola 9-10-11. évfolyamos diákjainak a nevezését várjuk, háromfős csapatokban.

Nem kell mást tennetek, mint elküldeni a csapatotok nevét, a tagok névsorát, iskolátok és felkészítő tanárotok nevét tavhozolden@gmail.com e-mail címre március 10-ig!

 

 NYEREMÉNYEK: 
  1. helyezett csapat tagjai és tanáruk: 50.000 Ft értékű ajándékutalvány fejenként
  2. helyezett csapat tagjai és tanáruk: 30.000 Ft értékű ajándékutalvány fejenként
  3. helyezett csapat tagjai és tanáruk: 15.000 Ft értékű ajándékutalvány fejenként (x)

petav50_ph