Újabb felfedezésekre csábít a Pécsi Kalandor

Az elmúlt évek sikerein felbuzdulva harmadszorra is útnak indul a Pécsi Kalandor. A turisták és pécsiek elégedettségét idén március 30-tól kedvezmények, nyereményjáték, sőt egy újabb szereplő garantálja.

hirdetés
Uránia Mozi

A Kalandorral lesz kerek a történet Pécsett, hiszen segítségével megismerheted a honfoglalás korának kincseit, felfedezheted egy nap alatt öt kontinens állatait, körbejárhatod a Zsolnayak örökségét, felfedezheted a hajdani püspöki „titkos átjárót”, feszegetheted határaidat a Mecsek fái között kifeszített pályán, avagy egy erdei hétpróbán, de ha egy kis nyugalomra vágynál inkább, akkor sütizhetsz, kávézhatsz a festői belvárosban, vagy gyönyörű, panorámás környezetben.

Idén a Pécsi Püspökséggel bővült a csapat, így már nyolc szolgáltató számos helyszínén, a Zsályaligetben, a Zsolnay Kulturális Negyedben, a tv-toronyban, a Mecsextrém Parkban, a Janus Pannonius Múzeumban, a Cafe Frei-ben és a Pécsi Állatkertben kaphatnak kedvezményt a Kalandorok kuponfüzetükkel.

Hogy még izgalmasabb legyen a felfedezés, egy nyereményjátékban is részt vehetnek a kalandorok. Minél több partnerünkhöz látogatnak el a kíváncsi résztvevők, annál nagyobb eséllyel nyerhetik meg a Dráva Hotel által felajánlott fődíjat.

Nincs más hátra, mint kalandra fel, jobbnál jobb programokkal vár mindenkit a Pécsi Kalandor!

 

hirdetés
Uránia Mozi