8 C
Pécs
péntek, április 26, 2024
KezdőlapKoncertA Honeybeasttől a Symphoney-ig

A Honeybeasttől a Symphoney-ig

A Kodály Központ 2018-as évada valószínűleg nem marad el színvonalát tekintve 2017 mögött. Az egyik első nézőcsalogató est a február 9-i, este 7 órakor kezdődő Honeybeast – Symphoney Honeybeast – Symphoney koncert lesz.

A Honeybeast a 2016-ban adott nagy sikerű, Erkel Színházban tartott Symphoney koncertjével országos turnéra indult az őszi-téli koncertszezonban.

A zenekar a turnét stílusosan otthonában Szegeden, a Nemzeti Színházban kezdte, de részese lehet a jól ismert dalok szimfonikus megszólalásának Debrecen, Miskolc, Veszprém, Zalaegerszeg és Győr közönsége is, hogy aztán a turné zárásaként a pécsi Kodály Központban is felcsendülhessen a Legnagyobb Hős nagyzenekari hangszerelésben. Az olyan Honeybeast-slágereket, mint a Maradok, az Egyedül, a Hetes, a Bódottá, vagy az Így játszom ezúttal nagyzenekari kísérettel lehet meghallgatni. A vendégzenészekkel kibővített zenekart tizenhat fős vonóskar, és egy női kórus segíti ebben: a Heureka pop Orchestra és a VoiceStation.

– A zenei élményre, a megszólalásra koncentrálunk, nem annyira a rockos bulik hangulatára. Maradandó zenei és vizuális élményt szeretnénk adni a közönségünknek, és megköszönni az eddigi támogatást ezzel a produkcióval, amelyhez hasonló, hatalmas projektünk még nem volt. Az egész csapat lázban ég, rengeteg próba és előkészület előzi meg a turnét. A jól ismert dalok mellett olyan szerzemények is felcsendülnek, melyeket a turnékon nem játszunk, mert intimebbek, a zajos bulikon nem működnének, viszont a közönség és mi is szeretjük őket – meséli a Honeybeast dalok szerzője, Bencsik-Kovács Zoltán.

Természetesen a hangtechnikára és a vizualitásra ezúttal is kiemelt hangsúlyt fektet a zenekar, sok-sok meglepetéssel.

(x)

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő