Hirdetés

Az „I EXIST” európai turnéja során a Zsolnay Negyed E78-as koncerttermében is látható a Radzsasztán című, egzotikus előadás! A nemzetközi produkció kompozíciója a hagyományos indiai zenéből merít és egyedülálló crossover világot hoz létre november 6-án.

A „I Exist: Radzsasztán” egy zenei utazás Indiába a romák eredetmítoszával. Egy darab, amely saját létezésünk megértéséről és identitásunkról szól.

Marc Sinan kortárs kompozíciója a hagyományos indiai zenéből merít, a darab megeleveníti az együttes közös utazását Radzsasztánba. Az avantgárd zenész, a Cseh Köztársaságból származó Iva Bittová és a brit művésznő, Damian és Delaine Le Bas Radzsasztánban találkoztak először – egy olyan kultúrában, amely távol állt a mindennapi életüktől, életünktől.

A produkció a túlélés és az erő története, amely lehetővé tette a romáknak és a szintieknek, hogy évszázados ellenségeskedés dacára túlélhessék népük megpróbáltatásait.

Damian és Delaine Le Bas színes színpadi díszletei, a dokumentumfilm-vetítéssel és díszlettel nagyszerű kiegészítése az európai és indiai művészek által létrehozott crossover-produkciónak.

Az „I EXIST” európai turnéját Damian Le Bas (1965 – 2017) emlékének ajánlja.

Jegy és részletek: ITT

(x)

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét