Hirdetés

Tom Waits, kultikus amerikai énekes-komponista zseniális számai, zenéje, őrülete elevenedik meg a Braindogs koncertjén március 1-jén 21 órakor a Zsolnay-negyed E78-as koncerttermében.

A héttagú, három nemzetiségű csapat olyan blues-szeánszot hoz Pécsre, ami egyértelműen kihagyhatatlan Tom Waits kedvelőinek, de azoknak is ajánlott, akik csak óvatosan ismerkednek a blues-zenével. Ehhez nyújtanak segítséget a csapatban szereplő hazai sztárok, akik többek számára is vonzóvá tehetik az előadást. Itt találjuk a Quimby-ből Kiss Tibort és Varga Liviust, az ex-Hiperkarmás Frenket, az osztrák blues-zenészt, Ripoff Raskolnikovot, valamint Varga Lacát és Nagy Szabolcsot.

A frontember a brit bluesénekes és gitáros, Ian Siegal, aki megjelenésével, rekedt hangjával, pimasz stílusával néha olyan, mint egy modern kalóz, aki egy pillanat alatt őrületes extázisba juttatja a közönséget. Siegal-t többen a legtehetségesebb fehér soul-blues énekesként tartják számon, sőt, maga Tom Waits is elismerőleg nyilatkozott róla!

Részletek és jegyvásárlás: ITT

(x)

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét