Egész estés színvonalas és szórakoztató kikapcsolódás a rock’n’roll kedvelőinek! Két élőzenés koncert és Dj# zenei válogatása várja a bulizni vágyókat március 21-én 20 órától a Zsolnay Negyed E78-as koncerttermében.

Fellépők
Tom Stormy Trio x Petrovna – King Cat Rhythm – Dj#

Dj# tudja a tutit. Főszerepben Fenyő Miklós és a Hungária zenekar dalai. Mindenki minimum 10 gigaslágert tud bemondani és végig énekelni a „Csavard fel a szőnyeget”-től a „Csók király”-on át a „Made in Hungária”-ig. Ja, és nem törpehangfalakon szól majd a zene! Így lesz erős Dj# programja.

Elsőként a fiatal, de már az európai r’n’r klubok és fesztiválok új csillaga nyit be egy pörgős rockabilly-szettel. A King Cat Rhythm zenekar hozza az ötvenes évek vadóc, ám romantikusan szenvedélyes bummját.

A Tom Stormy Trio friss felállása telitalálat. Fácán, aki alapítótagja és dobosa volt a Mystery Gangnek és az Ed Philips and the Memphis Patrol – Elvis Live zenekarnak, újra nagyot gurított. Merész ötlet, ráncfelvarrás a műfajon, fantasztikus zenészek és az énekesnő, Petrovna érkezése teszi eredetivé a zenekart.

Szeretettel várunk mindenkit!
#reggeligtancolunk

Jegy és részletek ITT!

(x)

Hirdetés