Duplakoncert a visszatérés örömére

Október 7-én, pénteken este kilenckor a Hiperkarma tagjai lépnek fel a Pécsi Est Café-ban. A nagy érdeklődésre való tekintettel a zenekar október 8-án, szombaton este kilenckor is koncertet ad.

hirdetés

A népszerű zenekar idén májusban tért vissza a zene világába – újult erővel, s egy készülő új album ígéretével, amely a tervek szerint még idén megjelenik. Mostani koncertjükre korábbi népszerű slágereikkel érkeznek, olyanokkal mint például a Dob+Basszus, vagy az Amondó.

A csapat az ezredforduló idején alakult, az eltelt évek folyamán pedig hosszú utat járt be. A változatos pop-rock, illetve alternatív rock szerzemények mellett a zenekari élet is igen kalandosra sikerült: koncertek hullámvölgyei és -hegyei váltogatták egymást.

Három évvel ezelőtti feloszlásakor a rajongók úgy hitték, a Hiperkarma eltűnik. Ám idén májusban a budapesti Gödör Klubban adott lemezbemutató koncerttel visszatértek – közönségük legnagyobb örömére.

A zenekar tagjai: Bérczesi Róbert (gitár, ének), Frenk (Torma Gábor, dob és ének), Laca (Varga László, basszusgitár), FX (Bacsa Gyula, billentyűk), és Stevenson (Kis Tibor, gitár).

Czimermann Zsuzsanna írása.