8 C
Pécs
péntek, április 26, 2024
KezdőlapKoncertElvis-slágerek az E78-ban!

Elvis-slágerek az E78-ban!

Elvis Presley slágerei hatalmas energiával és egyedülálló megjelenéssel! Az Ed Philips & the Memphis Patrol ad koncertet január 25-én 20 órától a Zsolnay-negyed E78-as koncerttermében. Őrületes rockabilly és a legjobb Elvis-számok várnak!

A modern zenei megoldásokkal fűszerezett rockabilly zenéjükkel Európa-szerte rendkívül népszerű budapesti Ed Philips & the Memphis Patrol hatalmas energiával és egyedülálló imázzsal eleveníti fel Elvis Presley mindenki által ismert slágereit, mint például Jailhouse Rock, Ready Teddy, Let yourself go, A Little Less Conversation, Hurt, Frankfort Special vagy a Viva Las Vegas.

A banda a koncerteken amerikai katonai egyenruhában lép fel. A ruhák és a színpadkép a katonai ládákkal egyaránt utalás Elvis Európában töltött katonaéveire. A hangszerek korhűek, az előadások energikus és robbanékony stílusa a rockabilly fénykorát idézi.
A koncerteket a megszokottól eltérő színpadkép és a látványos show-elemek teszik egyedivé. A dalokat friss és új hangszerelésben adják elő, olykor jelentősen eltérve az eredetitől, de mindvégig megmaradva az ötvenes évek rockabilly hangzásánál. A zenekar az elmúlt 7 évben több mint 10 országban adott koncertet és napjainkra már megkerülhetetlen vendégei a legnagyobb hazai és nemzetközi kluboknak, fesztiváloknak, zenei találkozóknak.

(x)

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő