A Cella Septichora egyik legnépszerűbb programja újra jelentkezik! Az Éjszakai tárlatjáraton csupán egy fejlámpa fénye segít a sötét, föld alatti sírkamrák felfedezésében!

Nappal is elképesztő élmény az 1600 évvel ezelőtti múltba ereszkedni, és felfedezni a IV. századi ókeresztény sírkamrák világát. Nem véletlenül nyerte el az emlék az UNESCO világörökségi címét és a hungarikumi rangot, hiszen lenyűgöző falfestmények és sírépítmények maradtak ránk az ókori Sopianea-ból.

November 8-ától péntekenként 17 órakor újra még misztikusabb módon járható be a temetőegyüttes. Az Éjszakai tárlatjárat a Cella Septichora Látogatóközpont rendszeresen jelentkező programja, ami nem mindennapi módon tanítja és szórakoztatja az érdeklődőket. Sötétben, csupán egy fejlámpa fényénél bolyonghatnak a látogatók a sírkamrák között, az egyórás sétát az idegenvezető izgalmas történetei színesítik.

A programon való részvétel regisztrációhoz kötött, amely a programot megelőző napon 17 órakor zárul. A séta minimum 5 fő részvételével indul.

Regisztráció: +36 72 224 755, info@pecsorokseg.hu

Részletek: https://www.pecsorokseg.hu/programok/ejszakai-tarlatjarat

(x)

hirdetés