6 C
Pécs
péntek, április 26, 2024
KezdőlapKoncertHalott Pénz is fellép a PTE jubileumi napján

Halott Pénz is fellép a PTE jubileumi napján

Az első magyar egyetem alapításának 650. évfordulója alkalmából a Pécsi Tudományegyetem (PTE) szeptember másodikán egy mindenki számára nyitott, ingyenes szabadtéri eseményt szervez Jubileum 650 PTE Nap címen.

A PTE karai és további szervezeti egységei mutatják be az egyetem falain belül folyó sokoldalú, kreatív munkát a város szívében, hogy egy napra mindenki részese lehessen az egyetemi életnek. Ezen felül gyermek és felnőtt animációs programokkal is készülnek a szervezők, csatlakozó szervezetként a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság és a Tüke Busz Zrt. is különféle játékos tevékenységekkel lesz jelen, a Vöröskereszt pedig a véradókat várja a nap folyamán.

A program során a gyerekek is főszerephez jutnak, próza vagy vers, tánc és ének kategóriákban „Ki-Mit-Tud”-on mutathatják be tehetségüket. Emellett ingyenesen látogatható lesz a Nádor Galéria, az Egyetemtörténeti Kiállítás, illetve a Klimó Könyvtár ideiglenes kiállítása is.

A napot a Halott Pénz nagyszabású koncertje zárja, melynek első három számára bemehetnek a színpad elé azon médiamunkatársak, akik akkreditálnak az eseményre annak hivatalos honlapján a média akkreditáció menüpont alatt található adatlap kitöltésével.

Az akkreditáció augusztus 23-ig tart, melynek eredményéről legkésőbb 2017. augusztus 28-ig értesítünk minden akkreditálót.

A rendezvény többi programelemének tudósításához, fényképezéséhez nem szükséges külön akkreditáció.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő