Már 12. alkalommal adták a Baranya Megyei Prima Díjakat

Hirdetés

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének Baranya Megyei Szervezete folytatta korábbi elhatározását, mely szerint a területi Prima Díjátadó gálákat a megye, Pécsen kívüli jelentősebb városaiban rendezi meg, idén pénteken, Szigetváron, a Vigadóban. A megyei Prima Díjak mellett átadták az Év Vállalkozója elismeréseket is, és megemlékeztek Demján Sándorról, a VOSZ nemrégiben elhunyt alapítójáról, elnökéről is.

A díjátadó gálán Tímár Lajos Baranya megyei elnök hangsúlyozta, a területi Prima Díjazottaknak és Év Vállalkozóinak elismerése azért is figyelemreméltó, mert azokat a helyi vállalkozások adományozzák a helyei vállalkozásoknak, valamint a tudomány, a művészetek, a kultúra, az oktatás kiemelkedő szereplőinek.

A gálán felszólalt még a rendezvénynek otthont adó Szigetvár polgármestere, Dr. Vass Péter, valamint Lovassy Tamás, a Prima Primissima Alapítvány delegáltja is.

Idén is hárman részesültek Prima Díjban: a Szigetvári Zrínyi Miklós Fúvószenekar; Hábel János író, kutató, a Lenau Ház korábbi vezetője, valamint Megyimóreczné Schmidt Ildikó zenetanár, több, neves tehetség, mint pl. Boros Misi oktatója.

Az idei évben alapított Kiemelkedő Társadalmi Szerepvállalásért díjjal pedig a VOSZ Baranya Megyei Szervezete a Pécsi Püspökség turizmusfejlesztési munkáját ismerte el.

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét