13 C
Pécs
péntek, április 26, 2024
KezdőlapKultZónaMegszállt az ihlet, azóta hat könyvet írtam

Megszállt az ihlet, azóta hat könyvet írtam

Közgazdászból és kommunikációs tanácsadóból lett író S. Ferencz Gabriella, álnevén Francis G. Turner. A volt pécsi újságírónő első regénye még csak egy hónapja jelent meg, de már alakul a rajongói tábora, és egyre többen várják következő írását, ami vélhetően hónapokon belül megjelenik.

S. Ferencz Gabriella , aki korábban kommunikációs tanácsadóként dolgozott, nemrég felismerte, hogy az írás az, ami igazán boldoggá teszi. Ennek láthatóan olvasói is örülnek, ugyanis első regénye, a Nincs szó, legfeljebb dallam visszajelzései roppant pozitívak.

– Kiskorom óta nyitott és kíváncsi szemmel figyeltem a világot. Amikor írok, típusokat mutatok be, különleges tulajdonságokkal fűszerezve, érdekes történetekbe ágyazva. Semmi sem olyan, amilyen, de a lényeg, hogy lehetne. Könyveimmel aktív szórakozásra szeretném inspirálni olvasóimat, hogy úgy érezzék, ők is ott vannak, természetesen harmadik főszereplőként – meséli az írónő. Hozzáteszi, hogy könyve szórakoztató regény, mert benne van mindaz, ami egy jó estéhez, és egy önfeledt mosolyhoz hozzátartozik: izgalom, romantika, humor.

Gabriella egyébként igazi polihisztor, szabadidejében fest, rajzol és még grafikai munkákat is készít, így alakult, hogy saját magának tervezte könyve borítóját, ahogy saját maga is tördelte a regényt. Bár elkészülése után több kiadónak is elküldte a kéziratot, a pozitív visszajelzések ellenére úgy döntött, hogy magánkiadásban jelenteti meg. Végül a Nincs szó, legfeljebb dallam című regény júliusban láthatott napvilágot, azóta Gabriella több könyvbemutatót is szervezett. Hat könyvet megírt teljesen, további nyolcat pedig félig.

– Szeptemberben és októberben is tartok könyvbemutatókat, a tervek szerint nem a megszokott formában. A száraz felolvasás helyett inkább rendhagyó interjút készít velem egy ismerősöm, párbeszédesen előadunk jeleneteket a könyvemből, és a kedves nézők, hallgatók megfejthetik azt a rejtélyt is, hogyan lesz a hullámos vonalból egyenes. Arra törekszem, hogy minél több ember megismerhesse a könyvemet, és ha már saját élményt szerez, akkor önként, szívesen továbbajánlja – árulta el lapunknak az írónő.

Gabriella közösségi oldalára egyébként az olvasók tömegesen töltik fel a könyvről készült képeket, véleményeket. Legelső olvasója így vélekedett az írásról: „Mindenkinek szívből ajánlom az elolvasását! Kedves, szórakoztató, életszagú írás, minden erőlködés és manír nélkül. Izgatottan várom a következő történetet egy új könyv formájában!”

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő