Mi szem-szájnak ingere: elkészült a Zsolnay Fényfesztivál csokoládéja

Hirdetés

Izgatottan várják a pécsiek a Zsolnay Fényfesztivált, a június 28-án kezdődő eseményre már sokan elkezdték a hangolódást. Ebben a szemkápráztató látványosságok feltérképezése mellett egy másik érzékszerv is segíthet, ugyanis a Zsolnay-negyedben található Csoko-Láda Csokibolt jóvoltából elkészült a fesztivál hivatalos csokoládéja.

A limitált kiadású finomság kétféle változatban kapható, így mindenki kiválaszthatja az ízlésének megfelelőt. A 70 százalékos kakaótartalmú étcsokoládé az ínyenceknek, a 40 százalékos tejcsokoládé az édesszájúaknak ajánlott. Mindkettő helyben készült, minőségi belga alapanyagból.

– Egyszerre zamatos és látványos, hiszen a négyzetes mandala mintás táblacsokoládét ablakos díszdobozban kínáljuk – számolt be Mosonyi Éva, a Csoko-Láda Csokibolt tulajdonosa.

A csomagoláson a Zsolnay Fényfesztivál kabalabogara mellett a Hold is szerepel, utalva az idei fesztivál egyik legjobban várt látványosságára, A Hold Múzeuma című, hétméteres, valósághű Hold-installációra.

– Ahogy a Zsolnay Fényfesztivál, úgy a csokoládé is egy olyan dolog, ami a család minden tagjának kedves lehet, így közös élmények átélésére nyújt lehetőséget – mondta Vincze Balázs, a Zsolnay Örökségkezelő NKft. ügyvezetője.

Az egyedi finomság megvásárolható június 25-től a Széchenyi téri Pécs Pontban és a Zsolnay-negyedben, a Csoko-Láda Csokiboltban.

Részletek:

www.facebook.com/CsokoLada

www.csokolada.hu

www.fenyfesztival.hu

www.facebook.com/zsolnayfenyfesztival

http://www.pecsprogram.hu/program/Muzeumok_Ejszakaja_fenybutykoldevel_es_fenyvetitessel_/2018-06-23/20:00

(x)

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét