14 C
Pécs
vasárnap, április 28, 2024
KezdőlapAbszolút PécsMúltidéző együttes, nosztalgikus koncert

Múltidéző együttes, nosztalgikus koncert

Vasárnap este háromnegyed kilenckor a Professor Brinkfunk együttes ad koncertet a Sétatér színpadán. A minőségi jazz és rock mellett ismerős betétdalok is felcsendülnek az este folyamán.

Ahogy arról már korábban írtunk, a „Pécsi Bor és Grill Napok” a Professor Brinkfunk fellépésével zárul majd. A zenekari tagok öt évvel ezelőtt kezdtek hozzá a közös munkához, eredetileg csak a vicc és a jó hangulat kedvéért.

Egy telefonhívás – a német színész, Klausjürgen Wussow volt a vonal másik végén – arra késztette a nyolctagú csapatot, hogy a közös zenével megemlékezzenek a hatvanas és kilencvenes évek között futott legendás sorozatokról, mint a Knigth Rider, Linda, Magnum, vagy a Feketeerdő Klinika.

A sorozatok betétdalai mellett nagymúltú zenészek műveit is új életre keltik a színpadon. Repertoárjukat főként poprock, acid-jazz, és funk szerzemények alkotják.

Az eltelt öt évben a Brinkfunk a klubkoncertektől a többnapos rendezvényekig szinte mindenhol megfordult már az országban – legutóbb a VOLT Fesztiválon arattak osztatlan sikert.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő