Otthon már minden kötetet kétszer kiolvastál? Csak szólj a könyv(fu)tárnak!

Hirdetés

A mostanihoz hasonló, bizonytalan időkben kecsegtető lehetőségnek tűnik néhány órára egy jó könyv hősének helyébe képzelni magunkat, kicsit kiszakadni a valósából. Emellett pedig sokaknak van szüksége például olyan tankönyvekre, melyeket nem feltétlenül vesz meg magának az ember. Ugyan a járvány miatt a könyvtárak most zárva tartanak, de van megoldás, több lehetőséget is kínál a Csorba Győző Könyvtár.

Májusban indult útjára először a frappánsan Könyv(fu)tár névre keresztelt szolgáltatás, melyet most nem csak újraéleszt, de ki is bővít a Csorba Győző Könyvtár: a korábbinál több átvételi lehetőséget biztosítanak az olvasmány-szállító használóinak, már nem csak a házhozszállítás az egyetlen opció, de a Tudásközpont parkolójában kialakított Könyv(fu)tár Pontra is beugorhatunk a rendelésünkért.

Kéréseinket már a mai naptól kezdve várják a könyvtár honlapján elérhető űrlapon keresztül, vagy telefonon a 72/501-690/28025-es számon, hétköznap 9–15 óráig.

Egyszerre legfeljebb 5 könyvet kölcsönözhetünk, melyek lejárati határideje január 15-e lesz.

A könyvek házhoz szállítása heti egy alkalommal, szerdánként történik, először november 25-én. A házhozszállítást csak Pécs közigazgatási területén belül vállalják, 500 forint térítési díj ellenében, amit online, vagy a könyvtár újranyitásakor a Tudásközpontban fizethetünk ki.

A szolgáltatás részleteit IDE KATTINTVA olvashatjuk el. 

Kiemelt képünk illusztráció. 

Hirdetés