7 C
Pécs
péntek, április 26, 2024
KezdőlapKoncertPécsett indul a Punnany Massif országjáró turnéja!

Pécsett indul a Punnany Massif országjáró turnéja!

Indul a TavaCity Túr ’18, a Punnany Massif tavaszköszöntő turnéja, és hát hol máshol tarthatnák első koncertjüket, mint Pécsen!

A Punnany Massif az elmúlt évtizedben egy egész országgal megszerettette azt az egyedi recept alapján kikevert hangzásvilágot, amit a kezdetekben csak bizonyos bennfentes pécsi berkekben, illetve az ország progresszívebb felfogású hiphop-undergroundjának tagjai értettek. Mára viszont a hazai zenei élet egyik legnépszerűbb, meghatározó zenekarává váltak. Magyarország legnagyobb stadionjait és fesztiváljait is megtöltik a pécsi srácok, és feltehetően telt ház lesz azon a tavaszköszöntő koncerten is, melyet a zenekar március 3-án ad a Pécsi Est Caféban!

Nagy turnéra készülnek

A pécsi koncerttel a Punnany Massif egy szép nagy országjáró turnét indít el, melynek során meglátogatják Szegedet, Budapestet, Sopront, Székesfehérvárt, Miskolcot, Debrecent, Vecsést, Veszprémet és Egert is. Ennek a turnénak a neve TavaCity Túr ’18, amit a srácok így – a rájuk jellemző lazasággal – jellemeztek:

„Tavasszal a petyhüdt izmokba, zsörtös májakba, fáradt mirigyekbe új erő költözik, ébredez a természet, lágy szellő fújja kalandos vizekre turnébuszunk. Hazánkban a jó élőzenei klub, mint a fehér holló, azaz csekély, de ami van, azt zenekarilag már a kezdetek óta szeretjük! tiszteljük! becsüljük! A klubok pedig ugyebár kisebb-nagyobb lakott településeinken találhatóak, angolosan szólva a ‘szitiben, innen a névválasztás, de ha már magyarázni kell… A lényeg, hogy mi megyünk, ti meg gyertek, merthogy Punnany TavaCity Túr ’18!!”

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő