6 C
Pécs
péntek, április 26, 2024
KezdőlapAjánljukSétatér Fesztivál: pénteken sem lehet majd unatkozni

Sétatér Fesztivál: pénteken sem lehet majd unatkozni

A Sétatér Fesztivál kilencedik napján is remek együttesek és énekesek szórakoztatják a közönséget, és a könyvvásár sem marad el. Itt a pénteki program!

A könyvek szerelmeseinek programja már délután egy órától keződik, a Csorba Győző Könyvtár jóvoltából egy Retro könyvvásáron lehet részt venni egészen este nyolcig (Király utca 9.).

Az Akusztik színpadon kora este hattól a fonogram-díjas Belau lép fel, mely 2015-ben egyszemélyes zenei projektként indult, azóta négy fős formációvá bővült. A Belau egy év alatt számos sikernek örülhetett, például dalaik tavaly több portálon is bekerültek az év legjobb dalai és klipjei közé, megnyerték a Klipszemle különdíját, több komoly rádiós játszással is büszkélkedhetnek.

Este héttől a KioXínpadon a D.O.G. – Delusions of Grandeur lép fel, Dirt Dangerhez Keko, Kenta, Marlon, Bazs és Ian csatlakozott akkoriban, míg végül egyesült a zenekarral Zsuzsi, Jenci és Nándi is. Zenéjüket funk-os fordulatok, hip-hop attitűd és kidolgozott szövegelés jellemzi.

Este fél kilenctől a Dóm színpadon Tompos Kátya: Holdjárat című lemezbemutató koncertjén vehet részt a közönség. A Nemzeti Színház Jászai Mari-díjas fiatal színésznője egyre népszerűbb, főleg a jazz, a pop és a világzene világában.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő