Sztárparádé Tóth Verától Tátrai Tiborig

Hirdetés

A több mint 30 ingyenes programot kínáló Zsolnay Pikniken négy kiemelt koncertet is élvezhetnek a látogatók a Zsolnay Negyed Pirogránit udvarán. Ezek belépőkötelesek, de egy belépővel két koncerten vehetnek részt, ráadásul az elővételes duplakoncert-jegyek még kedvezményesebbek! Mutatjuk a napi párosításokat:

MÁJUS 18.

19 óra:
„Csak egy nap a világ…” – Szalóki Ági és zenekara
Szalóki Ági megújult műsorában Karády Katalint, Edith Piafot és Amália Rodriguest idézi meg, hogy elénekelje, amit a dívák a szerelemről, vágyakozásról, kacérságról, csalódásról és beteljesülésről tudtak. A ’30-as-’40-es-’50-es évek lüktető magyar swing slágerei, a francia chanson és a portugál fado parázsló dallamaival!

20.30:
„Ella 100” – Budapest Jazz Orchestra koncert
Idén száz éve született Ella Fitzgerald, a jazz nagyasszonya. Népszerű slágerei Malek Andrea, Náray Erika, Tóth Vera és a Budapest Jazz Orchestra – Magyarország legnépszerűbb big bandjének – előadásában csendülnek fel.

MÁJUS 19.

20 óra:
Tátrai Trend Kis Duna Keringő
Az ország egyik legismertebb és legkedveltebb gitárosa, Tátrai Tibor új együttesével igazi örömzenélésre készül Glaser Péter (bőgő), Pintér Tibor (gitár) és Czibere József (ütőhangszerek) társaságában.

21 óra:
Soulbreakers Beat Up!
A két karizmatikus énekes – Pleszkán Écska és Radovics László ” Kyru” – testesíti meg a női és férfi energiák különbözőségét, azok egyensúlyát. Ezt az ősi erőt fejezi ki a zenéjükben dolgozó lendület, s egyedülálló stílusuk, amit „HEAVYSOUL”-nak hívnak.

Részletek: ITT

(x)

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét