Válságkomédia Alföldi Róberttel

Hirdetés

A tavaly szeptemberi elsöprő siker után ismét egy komédiában láthatjuk Alföldi Róbertet a pécsi Kodály Központban. Antony Jay-Jonathan Lynn: Igenis, miniszterelnök úr! című válságkomédiáját május 27-én 19 órakor mutatják be.  

A Zsolnay Színház programsorozat májusi előadását a nagy érdeklődésre való tekintettel nem az E78-ban, hanem a Kodály Központban láthatja a közönség. A Kultúrbrigád és az Átrium produkciójának főbb szerepeit többek között Hevér Gábor, Alföldi Róbert és Parti Nóra játssza, a rendező Znamenák István.

Antony Jay és Jonathan Lynn – a nyolcvanas években készült, világsikerű, klasszikussá vált tévésorozatuk alapján írt – 2010-ben bemutatott politikai komédiája a hatalom kulisszái mögé enged vidám betekintést – immár több mint századik alkalommal!

A gazdasági és kormányzati válság tetőpontján az angol miniszterelnök azzal szembesül, hogy egy keleti ország külügyminisztere erkölcsileg megkérdőjelezhető és hatalmas diplomáciai botránnyal veszélyeztető, ám gordiuszi megoldást kínál Európa problémáira. Milyen áldozatot lehet hozni a 21. században a politika és közgazdaság oltárán, a bulvárlapok szenzációra éhes újságíróinak gyűrűjében? Mi történik, ha a kormány unortodox megoldásokhoz folyamodik? És hogyan rontja a helyzetet a globális felmelegedés?
Kiderül a Kodály Központban! Jegy és részletek: ITT

(x)

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét