A pécsi liberális szerint ördögien szövevényes az ügy!

Vádaskodásnak minősítette az MSZP Soros György csütörtöki, Davosban tett kijelentését, amely szerint Orbán Viktor megvásárolta a szocialisták vezetőit. A Liberálisok pécsi vezetője szerint ördögien szövevényes az ügy, és az időzítést sem érti, hiszen éppen most formálódik végre valami.

hirdetés
Uránia Mozi

A szocialista párt pénteken az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: „a Fidesz szerint Soros zsebében vagyunk, Soros szerint a Fidesz vette meg az MSZP-t”.

Az MSZP két pécsi vezető politikusa, akik Pécsen nem indulnak

Ha valaki, hát Soros György pontosan tudhatná, milyen nehéz védekezni egy alaptalan hazugság ellen – folytatták, kifejtve: eddig 47 képviselőjelöltjüket visszaléptették, és partnereikkel létrehozták a változás szövetségét a Fidesz bukásának érdekében, az MSZP tehát komoly árat fizetett a kormányváltásért.

„Ezek után persze lehet még vádaskodni, de ez ugyanolyan mese, mint a nem létező Soros-terv” – értékeli Soros megszólalását az ellenzéki párt, amely reagálását úgy zárta: a Fidesz kampánya egyetlen emberről szól, Soros Györgyről, az ő programjuk pedig minden magyar jövőjéről.

Ágoston Andrea szerint azért érdemes szárazon tartani a puskaport

Soros kijelentése egyébként a balliberálisokat is elbizonytalanította, a Liberálisok pécsi vezetője szerint „ördögien szövevényes az ügy”. Ágoston Andrea a Facebookon arról is beszél, hogy nem érti, miért éppen most jött elő Soros György ezzel, amikor végre valami formálódni látszik.

 

1 hozzászólás

  1. Ördögien szövevényes, drága Andrea? a Soros szerint az MSZP-t megvette a Fidesz, ha a Fidesz szerint Soros az MSZP-t vette meg, akkor az MSZP és Fidesz megvette Sorost?

Comments are closed.