Egy csodagyerek mutat zenei utat Pécsen

A Pannon Filharmonikusok Segítség, komolyzene! című zenei ismeretterjesztő sorozata december 5-én a megszokottnál is nagyobb élményt ígér, ugyanis a zenekarral lép fel Pécs fiatal zongoristatehetsége, Boros Misi is. A Pannon Filharmonikusokat pedig Bogányi Tibor vezényli majd. 

hirdetés

Rendhagyó sztárparádéval készül a Pannon Filharmonikusok, ugyanis a következő Segítség, komolyzene! előadásukban Pécs legifjabb tehetsége, a Virtuózok című tehetségkutató műsor győztese, Boros Misi fog közreműködni a zenekarral.

A kis Mozart
A kis Mozart

A városiak kedvenc kis zongoristazsenijének előadása pedig tökéletesen illik a Segítség, komolyzene! koncepciójába, ugyanis a zenekar interaktív, játékos, beavató programsorozata azoknak szól, akik ugyan érdeklődnek a komolyzene iránt, de még ismeretlen számukra a szimfonikus zene világa, és idegennek érzik magukat a koncerttermi környezetben. Boros Misi viszont bizonyára a koncertterembe csalja majd azokat, akik eddig bizonytalanok voltak.

Azok, akik ellátogatnak a Kodály Központba, Misi és a Pannon Filharmonikusok előadásában olyan klasszikusokat hallhatnak majd, mint Beethoven híres V. „Sors” szimfóniája és Mozart A-dúr zongoraversenye. Az érdeklődők azonban nem csak az ismert zeneművek élményével gazdagodhatnak, hanem magával az alkotás folyamatával is megismerkednek.

A Pannon Filharmonikusokat Bogányi Tibor vezényli majd.

Helyszín: Kodály Központ
Időpont: december 5., 18.00