Buli lesz a Melinda Parkban

Kívánságműsor, bográcsfőzés és koncertek – igazi fesztiválhangulattal indít a kertvárosi KÉK-Zöld iroda megynyitója kertvárosban szeptember 12-én. A Melinda Parkban található új közösségi házat Páva Zsolt, Pécs polgármestere adja át pénteken.

A százmilliós uniós támogatásból megvalósuló kertvárosi KÉK-Zöld iroda a környezeti nevelés központja lesz. Az ikonikus épület átadó ünnepségére szeptember 12-én pénteken 15:30-kor kerül sor a Melinda Parkban. A Melinda Fesztivál házigazdája, a Kertvárosiak az Élhető Kertvárosért Egyesület és szervező Ökováros-Ökorégió Alapítvány izgalmas programokkal készül az érdeklődőknek a szombati napon.

A programok már reggel 9:30-tól indulnak a Fekete Gyémánt Fesztivál Fúvószenekar menetzenéjével és mazsorettek felvonulásával. Ezt a Kertváros ovisainak és iskolásainak táncbemutatója követi, 11 órától pedig a pécsi gyerekek egyik kedvencét a MárkusZínház előadását tekinthetik meg az érdeklődők a Melinda parkban. 12 és 14 óra között Pécs legnépszerűbb rádiója, a Rádió 1 tart élő kívánságműsort a KÉK-Zöld Iroda megnyitója kapcsán. A borkultúra kedvelők számára a Bacchus Borklub adja elő a „A mi borunk” című műsorát, majd öt és hat óra között a Vívat Bacchus, fél héttől a Dirty nancy biztosítja a talpalávalót. De lesz focibajnokság, Tüke Piac, bográcsozás, íjászat, lovászat és táncház is.

melinda plakát