Kamera Família néven hirdettek meg egy pályázatot alsós általános iskolásoknak: a családi nyaralásról kell fotót és egy kis írást készíteni – igazán értékes jutalmakért.

hirdetés

A Baranya megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház – karöltve a többi megyei irodával – a közelmúltban különleges pályázatot hirdetett: arra kérik az alsós általános iskolásokat, hogy fotózzák le a családi nyaralásuk egy pillanatát, majd írjanak egy rövid, fél-egyoldalas beszámolót, miért volt számukra jelentős ez a pillanat, illetve miért jó a családi együttlét.

A kézzel írt beszámolókat és a fotót postai úton lehet beküldeni a Családok Háza, Pécs, 7623, Szabó József u. 4. címre, a borítékon fel kell tüntetni: Kamera Família.

S hogy miért érdemes pályázni (persze az élmények bemutatásán túl)? Mint megtudtuk, értékes nyeremények várnak a kisdiákokra: a fődíj egy családi hétvége teljes ellátással, lovaglással egy baranyai vendégházban, de számos egyéb ajándék is gazdára vár, például családi belépő a pécsi állatkertbe.

A pályázatokat szeptember 10-éig lehet beküldeni, azaz akár a vakáció végén is végig lehet gondolni, mi volt a legjobb a nyárban, amit érdemes megörökíteni. Az eredményhirdetés egy kiállításmegnyitóval egybekötve szeptember 22-én lesz.

További részleteket a pályázatról ITT, a szervezet Facebook-oldalán olvashatunk.

hirdetés