Csizi a legpécsibb pécsi?

A pécsi országgyűlési képviselők parlamenti ténykedését böngészve kiderült, a város alpolgármestere a legpécsibb pécsi. 70 felszólalása alatt ugyanis 123 esetben említette meg Pécset, ezzel messze ráverve a többiekre. 

hirdetés
Uránia Mozi

A választásokig nem lesz több T. Ház, a pécsi országgyűlési képviselők parlamenti munkáját böngészve pedig kiderült, Csizi Péter a legaktívabb országgyűlési képviselők egyike. A fideszes honatyának 70 felszólalása volt és ezalatt csaknem 4 órányit beszélt, és ő volt az, aki a legtöbbet szólt Pécsről. Szám szerint 123-szor említette meg a várost. Mindezek mellett pedig 20 önálló indítványt is beterjesztett.

Csizi Péter

Különösen „pécsi a pécsiek között” Nagy Csaba fideszes képviselő is, aki 74 felszólalása során egészen pontosan 3 óra 42 percet beszélt és 82-szer említette meg Pécset. Önálló indítványok tekintetében viszont csak kettőt jegyez.

A Jobbikos Németh Zsolt is igen aktív ciklust tudhat maga mögött, ő a másik csúcstartó. 118 felszólalása során 5 és fél órát beszélt, de idejéből 228 önálló indítványra is futotta. Péccsel 77-szer foglalkozott, igaz ezek között többször is előfordult, hogy egészen 1919-ig visszanyúlt a történelemben.

Hoppál Péter, 71 felszólalása során 4 óra 10 percet beszélt, 5 önálló indítványt terjesztett elő és 44 esetben említette meg városunkat csak a Parlementben, a Fidesz szóvivői mivoltából adódóan viszont nem számoltuk hányszor beszélt Pécsről.

lép-légy Pécs jövője   kővári jános

Kővári János sem unatkozott a T. Házban, 77-szer emelte fel a szavát, több, mint 4 és fél órát beszélt és 40-szer említette meg Pécset. Lehet, hogy összebeszéltek Nagy Csabával, mert ő is 2 önálló indítványt prezentált a ciklusban.

Szili Katalin, immár független képviselő, szintén rekordot állított be, hiszen csaknem 8 órát sikerült beszélnie 74 felszólalása alatt, igaz eközben csak tízszer hivatkozott Pécsre.

13 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Látom mindenki el van tévedve!Amit az elmúlt években Pécs városában észlelhettünk,gondolok itt a fejlesztésekre azt mind az egykori MSZP-s városvezetésnek köszönhetjük!Páva Zsolt semmit nem tett le asz asztalra!Ezt az is bizonyítja,hogy a Fideszes vezetés alatt rengeteg fiatal külföldre menekül,mert nem kapnak a saját hazájukban munkalehetőséget!Ez nem fejlődés ez SZÉGYEN!!!!

  2. Aki a Csizinek hinni tud, annak az IQ-ja feltehetően a Mónika show-ban szereplő emberek szintjét sem éri el. Szánalmas buta képmutató és hazug ember. Ha ez kell nektek még négy évig, hát rajta birka banda!

  3. Köszönjük az újabb Csizi-fényező írást. Kiváló, mint mindig. Fizetés: a megszokott rend szerint. Csak így tovább!

  4. Követtem a felszólalásokat és szemben a korábbi MSZP-s képviselőkkel, tényleg a várost képviselték többen is. Jól mutatja a fenti adatsor is, hogy nem csak lopni lehet a parlamentben, ahogy ezt Tóth Bertalanék tették…

  5. Jó sok beszéd. Ennyi pénzért talán kevésnek is tűnik. És??? Mi az eredménye?
    Ha ezek ennyire hasznosak voltak, akkor Pécsett és Baranyában mitől lett vékonyabb a zsír a kenyéren?

Comments are closed.