Csizi a legpécsibb pécsi?

A pécsi országgyűlési képviselők parlamenti ténykedését böngészve kiderült, a város alpolgármestere a legpécsibb pécsi. 70 felszólalása alatt ugyanis 123 esetben említette meg Pécset, ezzel messze ráverve a többiekre. 

hirdetés

A választásokig nem lesz több T. Ház, a pécsi országgyűlési képviselők parlamenti munkáját böngészve pedig kiderült, Csizi Péter a legaktívabb országgyűlési képviselők egyike. A fideszes honatyának 70 felszólalása volt és ezalatt csaknem 4 órányit beszélt, és ő volt az, aki a legtöbbet szólt Pécsről. Szám szerint 123-szor említette meg a várost. Mindezek mellett pedig 20 önálló indítványt is beterjesztett.

Csizi Péter

Különösen „pécsi a pécsiek között” Nagy Csaba fideszes képviselő is, aki 74 felszólalása során egészen pontosan 3 óra 42 percet beszélt és 82-szer említette meg Pécset. Önálló indítványok tekintetében viszont csak kettőt jegyez.

A Jobbikos Németh Zsolt is igen aktív ciklust tudhat maga mögött, ő a másik csúcstartó. 118 felszólalása során 5 és fél órát beszélt, de idejéből 228 önálló indítványra is futotta. Péccsel 77-szer foglalkozott, igaz ezek között többször is előfordult, hogy egészen 1919-ig visszanyúlt a történelemben.

Hoppál Péter, 71 felszólalása során 4 óra 10 percet beszélt, 5 önálló indítványt terjesztett elő és 44 esetben említette meg városunkat csak a Parlementben, a Fidesz szóvivői mivoltából adódóan viszont nem számoltuk hányszor beszélt Pécsről.

lép-légy Pécs jövője  kővári jános

Kővári János sem unatkozott a T. Házban, 77-szer emelte fel a szavát, több, mint 4 és fél órát beszélt és 40-szer említette meg Pécset. Lehet, hogy összebeszéltek Nagy Csabával, mert ő is 2 önálló indítványt prezentált a ciklusban.

Szili Katalin, immár független képviselő, szintén rekordot állított be, hiszen csaknem 8 órát sikerült beszélnie 74 felszólalása alatt, igaz eközben csak tízszer hivatkozott Pécsre.

 • Robi

  Látom mindenki el van tévedve!Amit az elmúlt években Pécs városában észlelhettünk,gondolok itt a fejlesztésekre azt mind az egykori MSZP-s városvezetésnek köszönhetjük!Páva Zsolt semmit nem tett le asz asztalra!Ezt az is bizonyítja,hogy a Fideszes vezetés alatt rengeteg fiatal külföldre menekül,mert nem kapnak a saját hazájukban munkalehetőséget!Ez nem fejlődés ez SZÉGYEN!!!!

 • Gabriel

  Aki a Csizinek hinni tud, annak az IQ-ja feltehetően a Mónika show-ban szereplő emberek szintjét sem éri el. Szánalmas buta képmutató és hazug ember. Ha ez kell nektek még négy évig, hát rajta birka banda!

 • polgi

  17 az a 20. És azokból is igazán 2 (kettő) db foglalkozik Péccsel, egy alákérdezés az M60ra, egy meg a pécsi vízművel szemben követel nyomozást.
  http://parlament.hu/internet/plsql/ogy_kpv.kepv_adat?p_azon=c032&p_ckl=39

  ütős…..

 • Pártközpont

  Köszönjük az újabb Csizi-fényező írást. Kiváló, mint mindig. Fizetés: a megszokott rend szerint. Csak így tovább!

 • szöcs

  Csizi nemrég buszokat adott át, és nem buszokat lopott mint a maszop banda…

 • Kedves Laci!

  Mit szívsz? Jó lehet az anyag 🙂

 • Laci

  Csizi kiváló polgármestere lenne Pécsnek.

 • pécsi

  Követtem a felszólalásokat és szemben a korábbi MSZP-s képviselőkkel, tényleg a várost képviselték többen is. Jól mutatja a fenti adatsor is, hogy nem csak lopni lehet a parlamentben, ahogy ezt Tóth Bertalanék tették…

 • Sopi an Na

  Jó sok beszéd. Ennyi pénzért talán kevésnek is tűnik. És??? Mi az eredménye?
  Ha ezek ennyire hasznosak voltak, akkor Pécsett és Baranyában mitől lett vékonyabb a zsír a kenyéren?

 • pécsi

  Csak nem Ő lesz a leendő Polgármester????

 • És

  sikerült több munkát szerezni a pécsieknek?

 • pufó

  I <3 Csizi!

 • Pécsi

  Nem a legtöbbet kell szólni Pécsről, hanem a legtöbbet tenni érte.