Nemes kezdeményezés élére áll Dárdai Pál: a Pécsi Sportolda nemrég balesetet szenvedett, életveszélyen átesett U14-es focistája, Gergely Áron megsegítése érdekében árverésre bocsátotta dedikált mezét. December 10-ig lehet licitálni a ruhadarabra, a befolyt összeget a családnak ajánlják fel.

hirdetés

Gergely Áront, a Pécsi Sportolda U14-es sportolóját még szeptemberben súlyos baleset érte, életveszélyes állapotban szállították kórházba. Komoly műtéteken van túl, jelenleg Zalaegerszegen, egy rehabilitációs központban ápolják.

A Sportolda rögtön összefogott a fiú és családja megsegítésére, a december 16-án rendezendő U15-ös lány nemzetközi torna összes bevételét Áron részére ajánlják fel, illetve egy kis doboz is ki lesz helyezve, amit a segíteni vágyók önkéntesen tölthetnek meg.

Ehhez az akcióhoz csatlakozott Dárdai Pál is, aki dedikált mezét bocsátotta árverésre. A licitből befolyó összeget és a dobozban található felajánlásokat december 16-án adják át Áron családjának, illetve a mezért legtöbbet ajánló is ekkor veheti majd át az értékes ruhaneműt.

Licitálni a Pécsi Sportolda Facebook-eseményén lehet december 10-ig!

Fotók forrása: Pécsi Sportolda Facebook

Hirdetés