A Domusnál borult az idős pár

Két idős ember ült abban a kocsiban, ami a feje tetejére állt szerdán a Domus parkolónál. 

hirdetés

Feltehetően a csúszós út is közrejátszott abban a balesetben, ami szerdán dél után néhány perccel a Siklósi úti felüljárónál történt.

domus baleset (2)

Egy idősebb pár megpróbált felkanyarodni a felüljáróra, ám eközben egy másik, a Kálvin utca felől érkező autó elkapta a kocsi hátulját.

domus baleset (4)

Így az felborult, s többször is megpördült a feje tetején. Szerencsés módon csak könnyebb sérülést szenvedett az autót vezető idősebb férfi, másnak nem esett baja. domus baleset (1)

A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

 • Talpika

  Komolyan..egy kicsit le fagy az ut a soforok 70% mar vezetni sem tud..hogy kaphat az ilyen jogositvanyt?

 • MZ/X

  Amikor ilyen hideg van és nap közbe is fagy akkor nagyon kell vigyázni és óvatosan vezetni a CSÚSZÓS utakon! Ma is voltam a városba autóval és hihetetlen mik vannak. Forgalomba mentem és előttem is nem egy autó volt de a mögöttem lévő kb fél méterre “tolni” akart maga előtt. Nem volt normális szerintem! Gondolkodjanak már el a dolgokon az ilyen sofőrök. Értelme semmi nem volt és előrébb sem volt vele csak veszélyes!

 • tény

  Ez a kereszteződés, felhajtási lehetőség kaotikus (pl. van itt egy “elkerülő” felhajtó a Vásárcsarnok felől érkezőknek, csak éppen senki sem használja.
  Nem ártana körforgalommá átépíteni.