Drogért ült az ámokfutó

Sz. Tamást kábítószer birtoklásért már egyszer elítélték, 5 év börtönt kapott. Most is drog volt nála. Betépve menekült a rendőrök elől, a Balokánynál fogták el. A rendőrök szerdán egész nap a bári házát kutatták át.

hirdetés

A Mohács melletti Bárban lakó férfi drogot szállított, ezért akarták lekapcsolni a Komlói úti MOL-kútnál hétfő este. Sz. Tamás kicsúszott a kezük közül, így egy darabig el tudott menekülni.

dogos uldozes3 cimlap

Egy szakadt 18 éves kombi 525 TDS full extrás BMW-vel menekült, amit már egy ideje eladásra hirdetett 270 ezer forintért közösségi oldalán. Az autó hónapok óta áll a Duna-parti település főutcáján, a férfi több pozícióból lefényképezte, hátha túl tud adni rajta. Úgy tudjuk, a drog mellett autónepper volt, Németországból hozott be rendszeresen használt autókat, de gumikkal is foglalkozott.

dogos uldozes hazkutatas bari haz (1)

A korábbi képeken jól látszik, hogy az autón nincs rendszám, ezért egy másik autó rendszámát szerelte rá – az volt az autón, amikor üldözték.

A férfit hosszú, a fél városon át tartó üldözés után fogták el a Balokánynál. Itt már két gumija hiányzott az autónak, megállt, kiugrott és futva menekült, de nem jutott messze. A rendőrök megbilincselték és őrizetbe vették. Előzetes letartóztatásáról csütörtökön délelőtt dönt a Pécsi Járásbíróság.

Sz. Tamást kábítószerrel való visszaélés miatt 2011-ben a Fővárosi Ítélőtábla ítélte el 5 év börtönre. Minden bizonnyal a példás magaviselete miatt kerülhetett szabadlábra büntetésének lejárta előtt.

 • öregpécsi

  Dupla büntetés és nincs előbb szabadulás

 • Lawyer

  Tisztelt cikk iro!

  Nem tudom minek kell ilyen hangnemben irni valakirol. Hogy “szakadt” autoja van stb.
  Onnek targyilagosnak es semlegesnek kellene lennie!
  De ugy tunik on nagyon elfogult…
  Ha meg nincsen annyi a nadragjaban hogy leirja a sajat nevet,es a “pecs ma” szerzoi neven kell irnia ezt a takolmanyt hat az meg elszomorito!
  Shame on you !!!

 • Bukker

  Úgy tudom,hogy 2-szer átment a városon! 😀

 • Lol

  *gondolom

 • Lol

  Szimpatikus fiatalember, gondom a “nepperkedés” és a “gumizás” után jelentős mennyiségű adót fizetett!

  Remélem 2-3 év múlva megint szabadlábon lesz…